Warning: Use of undefined constant FILE - assumed 'FILE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/bysprinters.com/public_html/index.php on line 9

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/bysprinters.com/public_html/index.php:9) in /var/www/bysprinters.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6225
Persondatapolitik – By SPRINTERS

Persondatapolitik

 

Hvem er vi

Denne politik om behandling af personoplysninger beskriver, hvorledes By Sprinters ApS indsamler og behandler oplysninger om dig. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via hjemmesiden http://bysprinters.com.

By Sprinters ApS er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til By Sprinters ApS kan ske via info@bysprinters.dk

Hvilke data opsamler vi

Generelt indsamler og behandler Løbebutikken persondata om dig, når du opretter og udfylder en brugerprofil eller foretager køb på hjemmesiden.

Læs videre her under for flere oplysninger om hvad vi indsamler, og hvad vi bruger oplysningerne til.

Vi skal bruge oplysninger om dit navn, adresse, e-mail til afsendelse af ordre og afsendelse af ordrebekræftelse og faktura. Dit telefonnummer er valgfrit, men såfremt du vil kontaktes pr. telefon omkring ordren, skal du oplyse telefonnummer.

Markedsføring

Du kan til vælge om du vil modtage nyhedsbreve pr. e-mail. Vi udsender nyhedsmail 2 – 7 gange pr. år. Du kan til en hver tid afmelde nyhedsbrevet ved at logge ind på din konto.

Ændring eller sletning af personlige data

Som privatperson har du en række rettigheder i forhold til dine personlige data. Du har f.eks. ret til at få ændret urigtige data, ret til at få indsigt i hvilke data vi opbevarer om dig, samt ret til at få slettet dine data, hvis de ikke længere er nødvendige. Visse data skal gemmes i 2 år jf. købeloven og fakturaer 5 år jf. regnskabsloven.

Du kan slette dine data ved at logge ind på din konto.

Hvis dine personlige data ændrer sig, så som adresse, telefon, e-mail m.m., eller hvis du ikke længere ønsker at bruge de tjenester, som du har tilmeldt dig, kan du rette eller ændre dem ved at logge ind på din konto, eller sende en e-mail til info@bysprinters.dk.

Videregivelse af persondata

Oplysninger omkring navn, adresse, e-mail, telefon samt ordrenummer og specifikke leveringsoplysninger videregives til GLS eller anden transportør, som står for levering af varer til dig.

Oplysninger vil blive delt med 3. part i tilfælde af svindel med betalingskort.

Ud over ovenstående videregiver eller sælger vi ikke data til 3. part.

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

Hvad er cookies?

Cookies er små stykker data, som lagres på din computer, når du surfer rundt på nettet. Cookies bruges f.eks. til at registrere din adfærd på en specifik hjemmeside, og til at huske dig næste gang, du besøger samme hjemmeside. De oplysninger cookies registrerer, bliver oftest brugt til statistik eller til at forbedre din oplevelse af hjemmesiden.
En cookie kan ikke indeholde en virus, den er derfor ikke farlig for din computer. 

Sådan anvender vi cookies på bysprinters.com

Hos By Sprinters ApS anvender vi cookies på bysprinters.com for at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet. Vores cookies hjælper os derfor med at give dig så god en oplevelse som muligt, når du besøger vores hjemmeside. Du kan herunder læse mere om, hvilke cookies bysprinters.com anvender samt til hvilket formål, de er anvendt.

Teknisk nødvendige cookies

bysprinters.com administreres af By Sprinters ApS. By Sprinters ApS bruger cookies, som vi anvender til at genkende dig, når du besøger vores hjemmeside. Derudover bruger vi cookie-script til at se, om du er blevet informeret omkring hjemmesidens brug af cookies. Dette gør vi for, at du undgår at skulle godkende vores brug af cookies hver gang, du besøger vores hjemmeside.

Marketing og optimeringscookies

Vi anvender disse cookies for at få en optimal drift af vores hjemmeside. Dette gælder blandt andet Google Analytics, som vi bruger til at analysere, hvordan du anvender vores hjemmeside. De indsamlede oplysninger bliver sendt og gemt på Googles servere. Vi anvender også en cookie ved visning af Youtube-film på Løbebutikken.dk. Med denne cookie registrerer Youtube, hvilke videoer du har set, og hvor meget af dem du har set.

Kan jeg slette cookies?

Du kan til enhver tid slette de cookies, du har liggende på din computer.  Du kan herunder finde vejledninger til, hvordan du sletter cookies:

Bemærk at hvis du også slår sessions-cookies fra, vil visse af vores services ikke være tilgængelige for dig.

Vil du vide mere?

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål angående vores anvendelse af cookies, er du velkommen til at kontakte os på en mail til info@bysprinters.dk