Warning: Use of undefined constant FILE - assumed 'FILE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/bysprinters.com/public_html/index.php on line 9

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/bysprinters.com/public_html/index.php:9) in /var/www/bysprinters.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6225
Om Os – By SPRINTERS

By SPRINTERS

Vi er en ung virksomhed, som er drevet af passion, innovation, faglighed og respekt for både kunder og omverdenen. Energien kommer fra vores egen store interesse for løb og viljen til at bruge alle faglige evner til at sikre en bedre løbeoplevelse i forbindelse med brugen af løbetøj. Vi vil signalere dynamik og engagement i kundernes velbefindende i alle de aspekter, hvor løbetøjet kan bidrage hertil.

Vores mission er:

At blive den foretrukne partner og leverandør igennem aktivt produktkendskab samt stor indlevelsesevne i kundens behov.

Brandet By Sprinters

Brandet er udviklet ud fra, at det skal give den enkelte løbeklub eller virksomhed muligheden for at få noget super lækkert og funktionelt løbetøj, som samtidig binder klubbens eller virksomhedens identitet sammen.

Dette kommer til udtryk i de mange kombinations-muligheder, der er i farvevalg og design. Og ikke mindst at man som virksomhed eller klub kan genbestille tøjet i samme design år efter år kun afbrudt af enkelte funtionelle forbedringer.

Samtidig ligger det i vores DNA konstant at udvikle tøj med henblik på de små ting, som gør det lidt mere behageligt at være løber. Der er ikke fokus på, hvorfor materialet er, som det er, men derimod hvad egenskaberne gør for det personlige velvære, herlighedsværdien og lækkerhedsfaktoren.

AF LØBERE FOR LØBERE